18 Ekim 2015 Pazar

Gerber Kursu

Gerber kursu

Dünya Grafik Eğitim Merkezi’nde nakışın ilk önce mantığı verilir. Aplikesi ,çin iğnesi ,dekoratif dikişi pul Gerber Kursu payeti, kordonesi ve süzenesine kadar kaç vuruş olacağı, maliyetine kadar verilmektedir. Nakışın mantığı verildikten sonra Türkiye ‘de nakışçılar tarafından %55 oranında kullanılan EOS COMPUCON programı gösterilmektedir. Tam bir nakış desinatörü gibi programın tüm altyapısı, mantığı uygulamalı şekilde gösterilir.12 renkli bilgisayarlı endüstriyel nakış makinesinde uygulamalı şekilde tela, iplik ,makine yağına, bilgisayarlı makinede disket işlemi , tansiyon ayarına kadar uygulama verilmektedir

Emprime baskı, Metraj baskı, Submilasyon baskı, Rotasyon baskı, Transfer baskı, Dijital baskı, Pano baskı, Renk ayrımı, tram değerleri, renk kalibrasyonu, tasarım ve filim ve asetad çıkışı, eğitimimizin bir parcasıdır. Photoshop , Corel, Nedgraphics programlarında verilmektedir.

Haberler Mecidiyeköy ve Şirinevlerde Bilgisayar İşletmenlik Eğitimlerini Başlamıştır.Sizde 160 Saatlik M.E.B Onaylı Sertifika alınız. İleri seviye 3ds max,solidworks,after effects,autocad,grafik kurslarımız başlamıştırAutocad Eğitimlermiz başlamıştır.3dsMax Eğitimlermiz Gerber Kursu Eğitimlermiz başlamıştır.Gerber Eğitimlermiz başlamıştır.Stilistlik Eğitimlermiz başlamıştır.Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimlermiz başlamıştır.Bilgisayar İşsletmenliği MEB onaylı Eğitimlermiz başlamıştır.After Effects Kursu kayıtlarımız Başlamıştır.İngilizce yeni dönem kayıtlarımız başlamıştır.Grafik Eğitimlermiz başlamıştır.Maya Eğitimlermiz başlamıştır.Yaz dönemi kariyer Eğitimleri Başlamıştır.2 yıl Ücretsiz Tekrar Eğitim imkanı.Özakademi Öğrencilerine geziler düzenlemektedir.Kurumsal Eğitilermiz devam etmektedir.Sizde vakit geçirmeden kayıt olun.Bonus ve Word kredi kartlarına 6 taksit imkanı.Kitap satışlarımız başlamıştır.Uzman eğitim kadrosu 6-8-10 kişilik son teknoloji sınıflar Son sürüm programlarÖğrenme GARANTİSİKlimalı SınıflarSınırsız etüt olanaklarıyla kayıtlarımız başlamıştır.World Card'a Baglı Butun Bankalar Kurumumuzda gecerlidir.

Desinatörlük kursumuzda Dokuma desinatörlüğü, Gerber Kursu desinatörlüğü, Nakış desinatörlüğü, Triko desinatörlüğü, Etiket dar dokuma desinatörlüğünden Halı desinatörlüğüne kadar desinatörlük kursları vardır. Bu eğitimleri online olarak evinizden alabilirsiniz.

Bilgisayarlı Modelistlik, bilgisayarlı stilistlik ve moda tasarımı eğitimlerimiz hafta sonu ve hafta içi akşam eğitimlerimiz devam etmektedir. Eğitimlerimizde; uluslararası ölçü birimleri, teknolojik alt yapısıyla çağdaş ve modern bir eğitim imkanı sağlamaktadır. Eğitimlerimiz altı aylı ve on iki aylık gruplar şeklinde yapılmaktadır. Eğitimini tamamlayan kursiyerlerimiz sınava girerek T.C.Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanan ve uluslararası geçerliliğe sahip Gerber Kursu sahip olacaklardır. domain var wuser="yilmazseckin", wbanner="6";

Moda Tasarım (photosshop, Corel Draw, Fashion studio, Gerber v8, 3d Studio) Lütfen tanıtım videolarını izleyin… Moda tasarımcı kimlere denir? Günümüzde ve gelecekteki giysilerin ve giysiyi tamamlayan aksesuarların tasarımını yapan, çizen, gerektiğinde çizdiği modeli kalıba dönüştürerek ilk deneme ürünün elde edilmesini gerçekleştiren kişidir. Moda Tasarımcısının görevlerini üç ana başlık altında toparlayabiliriz. 1-Tasarlama, 2-Uygun malzeme ve araç-gereci seçme, deneme üretimini gerçekleştirme ve katalog hazırlama, 3-Pazarlama ve satış tekniklerini uygulayarak sunuş yapmak. Hazır giyim ve ısmarlama giyim ünitelerinde uygulanabilir giysi tasarımı yapar. Tasarımına uygun Gerber Kursu ürününü (kumaş, triko, deri, elyaf..vb.) saptar ve kumaş analizi yapar. El veya bilgisayar desteğiyle çizdiği modelin kalıbını hazırlar veya hazırlanmasını nezaret eder….


1 yorum:

  1. Dikkat.

    Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

    Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

    Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
    (1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
    (2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
    (3) kara mallarını sigorta.
    (4) ev mallarını sigorta.
    (5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

    Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.

    YanıtlaSil