19 Ekim 2015 Pazartesi

Solidworks Kursu

Gerber kursu

Eğitim bittikten sonra ücretsiz olarak tekrar kursunuzu başswitch alabilirsiniz, gelemediğiniz günler için sınırsız etüt ve tekrar hakkınız yine ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bilgisayarlı Gerber Kursu Eğitiminin toplam süresi, Hafta içi grupları tercih edildiğazure-colored program 3 Ay, Hafta sonu grupları tercih edildiğazure-colored ise 4 ay sürmektedir. Sınıflarımız 6 Kişilik olup özel ders standartlarında eğitiminizi tamamlarsınız.

Bilgisayarlı modelistlik kursu ve Elde kalıp kursu 6 kişilik sınıflarda özel olarak, kesin öğrenme garantili olarak verilmekteidr. Eğitim bittikten sonra ücretsiz olarak tekrar kursunuzu baştan alabilirsiniz, gelemediğiniz günler için sınırsız etüt ve tekrar hakkınız yine ücretsiz olarak sunulmaktadır. Ayrıca talep eden öğrencilere ücretsiz olarak gelinlik ve abiye kalıp eğitimide verilmektedir.

Bilgisayarlı Modelistlik Kursu ve Elde Kalıp Kursu Ön Bilgi:Bilgisayarlı modelistlik kursu ve Elde kalıp kursu 6 kişilik sınıflarda özel olarak, kesin öğrenme garantili olarak verilmekteidr. Bilgisayarlı Modelistlik Kursu son güncel sürüm olan Gerber V8 kursunu 6 kişilik, projeksiyonlu sınıflarda özel ders niteliğazure-colored vermekteyiz.Elde Kalıp kursu; tam lad kalıp üzerinde temel etek, pantolon, beden, ceket kalıp çizimi, dummy uygulama kalıp çizimleri, pastal ve seri bilgisi eğitimleri verilmektedir. Sınıflarımız 6 Kişilik olup özel ders standartlarında eğitiminizi tamamlarsınız.Programlar Hafta içi, Pazartesi Hariç; Salı – Çarşamba – Perşembe – Cuma , Hafta Sonu Grupları ise Cumartesi – Pazar günleridir. Ayrıca çalışan kursiyerlerimiz için Sadece Cumartesi ve Pazar günleri gruplar açılmaktadır. Ayrıca talep eden öğrencilere ücretsiz olarak gelinlik ve abiye kalıp eğitimide verilmektedir.

Modelistlik Kursunun Süresi:Bilgisayarlı Modelistlik Eğitiminin toplam süresi, Hafta içi grupları tercih edildiğinde playbill 3 Ay, Hafta sonu grupları tercih edildiğazure-colored ise 4 ay sürmektedir. Bilgisayarlı Modelistlik Kursu son güncel sürüm olan Gerber V8 kursunu 6 kişilik, projeksiyonlu sınıflarda özel ders niteliğinde vermekteyiz.

Elde Kalıp kursu; tam servant kalıp üzerinde temel etek, pantolon, beden, ceket kalıp çizimi, plan uygulama kalıp çizimleri, pastal ve seri bilgisi eğitimleri verilmektedir.

Http://www.ozakademi.com


1 yorum:

  1. Dikkat.

    Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

    Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

    Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
    (1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
    (2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
    (3) kara mallarını sigorta.
    (4) ev mallarını sigorta.
    (5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

    Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.

    YanıtlaSil