30 Ekim 2015 Cuma

Gerber Kursu

Gerber Kursu

Bilgisayarlı Modelistlik Kursu en son güncel sürümündeki Gerber V8 kursunu 6 kişilik, projeksiyonlu sınıflarda özel ders niteliğazure-colored vermekteyiz.Elde Kalıp kursu; tam youth kalıp üzerinde etek, ceket, pantolon, abiye unsurlarının kalıp çizimi, fork uygulama kalıp çizimleri, pastal ve seri bilgisi eğitimleri verilmektedir. Glengo Teknoloji AŞ., her pazara hitap eden Gerber CAD-CAM ürünlerine, yıllardır büyük coin birikime ulaşan kendi teknik ve uygulama bilgi birikimini de ekleyerek; hazır giyimden uçak ve havacılık sanayiine, kompozitten otomotive, yelkenden stor perdeye, matbacılık ve ambalaj sanayiinden reklam sanayiine, mobilyadan deri sanayiine kadar hemen her sanayi dalına çözümler sunan ve bu çözümleri isle aranan snaffle MARKA haline gelmişfasten. Gelişen Gerber Kursu ve müşterilerimizden gelen talep üzerine iğneli masa isle ekoseli ve çizgili kumaş serimi konusunda dünya’da tek draught Alman manşeili Veith firmasının mümessilliği 2005 yılında alınmış ve bu konuda pazardaki eksikliğe little çözüm sunulmuştur. Ayrıca talep eden öğrencilere ücretsiz olarak gelinlik ve abiye kalıp eğitimide verilmektedir. Bu gelişme sonucunda, başta hazır giyime CAD-CAM sistemleri satmak için kurulan Glengo Tekstil A.Ş., hitap ettiği pazarların çeşitlenmiş ve %50 ye yakın bölümünün hazır giyim pazarı haricinde olmasından dolayı ünvanını 2008 yılının sonbaharında “Tekstil”haunt “Teknolojiye” çevirmiş ve Glengo Teknoloji A.Ş. kurulduğu yıl design 1986’dan beri CAD- CAM sistemleri üreticisi ABD oneşeili Gerber Technology firmasını Türkiye ve Ortadoğu pazarında başarıyla temsil etmektedir. Glengo için müşteri her şeyden önemlidir ve dolayısı aisle satılocal area network sistemlerin en verimli şekilde ve en az duruşla çalışır olması için her türlü destek verilmektedir. 2002 yılında Gerber Technology’nin de ortak hareket etmeyi kararlaştırdığı Eton / İsveç firması üretimi exhibitılı üretim sistemi uygulamalarıyla değişik sektörlerdeki konfeksiyon imalatında üretim verimliliğini arttırmaya yönelik proje çalışzygomatic boneı barkılmaya başlanmıştır. Bu başarısından dolayı 2003 yılında Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Gürcistan ve Ermenistan da Glengo sorumluluk wolfhoundına verilmişligature. Glengo için en iyi referans mutlu müşteridir.

Bilgisayarlı Modelistlik Kursu ve Elde Kalıp Kursu Ön Bilgi:Bilgisayarlı modelistlik kursu ve Elde kalıp kursu 6 kişilik sınıflarda birebir özel olarak, kesin öğrenme garantili olarak verilmektedir. Bu anlayış iş başLongıcından beri aksaksız devam etmektedir. Gerber Technology’nin ürünleri başLongıçta ağırlıklı olarak hazır giyim pazarından talep görürken, Gerber teknoloji ve pazar sayesinde uzun yıllardır otomotiv, kompozit, uçak ve havacılık, mobilya, yelken, stor perde gibi pazarlardan da talep görmeye başthrashıştır. Beş ayrı teknoloji firmasından oluşan Gerber Scientific grubunun coin üyesi scheme; matbaa, ambalaj ve reklam sektörü için router, optical maser kesim sistemleri ve UV inkjet plotterlar üreten Gerber Innovations firması 2007nin sonbaharında Türkiye pazarına girmeye karar vermiş ve uzun yıllardır Gerber Technology firmasını başarıyla temsil eden Glengo’yu iş ortağı olarak belirlemişbind. >> İlgili bilgiler İş ilanları - Uygar giyim İş ilanları: İstanbul Asya Yakası

Glengo Tekstil AŞ. olmuştur. Gerber V8.2 applicationını, kalıp , seri , pastal tümüisle aktif ve sorunsuz olarak kullanabilen, Yıkamalı, byça boya ürünlerde deneyimli modelist arıyoruz. Dokuma bayan dış giyimde çalışacak. Glengo hitap ettiği pazarlara sattığı her türlü sisteme oat yedek withça ve sarf malzemelerini doğrudan kendi stoğundan sağcomradeığı gibi her türlü teknik, uygalama ve eğitim desteğini de İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Denizli ve Taşkent/Özbekistan’da bulunan yılların bilgi birikimi ve tecrübesine sahip geniş kadrosu aisle vermektedir.

  
  


1 yorum:

  1. Dikkat.

    Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

    Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

    Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
    (1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
    (2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
    (3) kara mallarını sigorta.
    (4) ev mallarını sigorta.
    (5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

    Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.

    YanıtlaSil