18 Ekim 2015 Pazar

Modelistlik Kursu

Modelistlik kursu

Modelistlik Kursu (Elde Kalıp) Lütfen tanıtım videolarını izleyin… Modelistlik; genel anlatımla stilist tarafından modeli belirlemiş olan bir giysinin, seri üretim için kalıbını çizmek, kalıbını hazırlamak ve seri yapmak demektir. Artık günümüzdeki teknolojik gelişmeler ve yazılımlar sonucunda mesleklerde köklü değişimler olmaktadır. Bu değişimlerin en büyüğüde tekstilde olmaktadır. Elde modelistlik riga takımı ve mulaj la kalıp çıkartmak döneminin sonuna geldik. Hala bazı küçük haçimli işletmeler elde kalıp cıkarıyorsada büyük ekseriyetle bilgisayarlı modelistlik programlarıyla kalıp çıkartılıyor. Bu programların bazıları acumark gerber v8, assyst, gemini, lectra, tetra cad, v.b. programlardır. Türkiyede enfazla kullanılan program acumark gerber v8 versiyonudur. Pastal hazırlık aşamalarından kesim hazırlığına kadar; katır, plotter kesim ve çizim yapabilen makinalarla yapılmaktadır. Hem elde kalıp mantığını hemde bilgisayarda modelistliği aynı anda birlikte verilmektedir. Yani ayrı, ayrı ücret ödeyerek iki ayrı kurs parası vermenize gerk yoktur. Elde kalıp mantığıyla bilgisayarlı modelistlik aynı zamanda verilmektedir. İster etek ister çeket isterse çeketin iki parcalı kolu olsun, tahtada elde mantığı anlatılır. Hemen akabinde de gerberde uygulamalı olarak gösterilir. Dersin sonunda ploter dan kalıp çıkarılır. Yapılan üç boyutlu sistemle kalıp sanal bir uygulama ile dikilir kiritikleri yapılır birebir dikilmiş gibi Modelistlik Kursu kalıbın düzgünlüğü test edilir. Misafir olarak derslere davetlisiniz. Modelistlikte bay bayan cocuk içgiyim tümü birlikte verilmektedir.

Modelistlik Kursunun Süresi:Bilgisayarlı Modelistlik Eğitiminin toplam süresi, Hafta içi grupları tercih edildiğinde program 3 Ay, Hafta sonu grupları tercih edildiğinde ise 4 ay sürmektedir. Eğitim bittikten sonra ücretsiz olarak tekrar kursunuzu baştan alabilirsiniz, gelemediğiniz günler için sınırsız etüt ve tekrar hakkınız yine ücretsiz olarak sunulmaktadır. Sınıflarımız 6 Kişilik olup özel ders standartlarında eğitiminizi tamamlarsınız.Programlar Hafta içi, Pazartesi Hariç; Salı – Çarşamba – Perşembe – Cuma , Hafta Sonu Grupları ise Cumartesi – Pazar günleridir. Ayrıca çalışan kursiyerlerimiz için Sadece Cumartesi ve Pazar günleri gruplar açılmaktadır.

Dünya Grafik Eğitim Merkezi’nde baskı desinatörlüğü; emprime (parça baskı ), metraj, rotasyon, filimduruk ve pano baskı noktasında Türkiye’deki desinatörlük eğitiminin %65-70 yakınını vermiş bir kurumdur. Eğitim olarak ilk önce baskı mantığı ve serigrafi mantığı en ince ayrıntısına kadar anlatılır. Photoshop, Corel Draw, renk ayrımlarını otomotik yapan bazı işlevi büyük yardımcı programlarda bulunmaktadır. programlarında renk ayrımı , tram değerleri, baskı teknikleri (6 adet baskı tekniği) ve sadece Photoshop programında ayrı renk ayrımı gösterilmektedir. Devamı için tıklayınız.

Bilgisayarlı modelistlik (Gerber v8, Assyst, 3d Pattern) Lütfen tanıtım videolarını izleyin… Bilgisayarlı modelistlikteki en önemli püf nokta en çok kullanılan kalıp programı olduğunu bilmektir. Birinci önceliğiniz bu olmalıdır.İkinci önceliğiniz ise eğitim veren kurumun verdiği eğitimin içeriği ve altyapısıdır. Kurumumuzda Türkiye ‘de en çok kullanılan Gerber programı verilmektedir. Gerber ‘den sonra Türkiye ‘de en çok kullanılan ikinci program Assyst programıdır. Kurumumuzda Assyst eğitimi de interaktif ve model uygulamalı olarak bir ders dahilinde Modelistlik Kursu . Yani kurumumuza başvurduğunuz zaman Gerber v8 programını hem de Assyst cad programını interaktif olarak ayrıca 3d modelistlik programını alma şansına sahip olacaksınız.Bilgisayarlı modelistlik programı acumark gerber v8 vermiş olduğumuz eğitimin içerisinde etekten, çekete kadar tüm konular ayrıntılı olarak elde kalıpta uygulanan mantıkla antlatılmaktadır. Zaten bizler Eldeki mantıkla bilgisayarın teknik imkanlarını birleştirdiğimizden dolayı alınacak dersi, tamamen bir Modelistlik Kursu eğitiminin bilgisayarlı entegrasyon hali olarak da görebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

    Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
    (1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
    (2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
    (3) kara mallarını sigorta.
    (4) ev mallarını sigorta.
    (5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

    YanıtlaSil