22 Kasım 2015 Pazar

Autocad Kursu

Autocad kursu

Autocad kusu veren binlerce kurs var bu kurslara gide öğrencileerin yanlızca %10'u iş buluyor bunun sebebi ise öğrencilerin yeteri kadar ilgi göstermemesi yani konsantrasyon zayıflığı . Autocad çizim programından öte bir programdır , autocad ile çok küçük bir yüzük modelleyebilir yada bir arabanın motorunu baştan sona yapabilirsiniz . Autocad kursu sadece temeli verir ve programı kullanmayı öğretir .



Autocad kursu bittikten sonra kesinlikle bıraknayın ve kendinizi geliştirmeye devam edin yoksa kısa sürede unutursunuz , Autocad kursları bu konuda farklı çözümler sunsada iş yine öğrencinin kendisinde bitiyor . İnssn zekası çok garip bir anda öğrendiğini sonea fark ettirmeden yavaş yavaş unutuyor , bunun olmaması için bol tekrar gerekiyor ve daha fazla öğrenmek için çaba sarf etmek gerekitor ancak bu şekilde başarılı olabiliriz.

Autocad öğrenirken interneti fazlası ile kullanın daha önceden başkalarının yaptıkları projeleri inceleyin sizden farklı olarak ne yapmışlar ne tür teknikler uygulamışlar bakın ve her seferinde kendinize birşeyler katmaya çalışın bı sizi diğer öğrencilerden farklı yapar ve kısa sürede autocad kursu versiklerinin fazlasını öğrenirsiniz . Autocad kursu size en fazla ihtiyacınız olan temel bilgiyi verir deyim yerindeyse motoru çalışrırır sonrasında gaza basmak için zahmet edeceksiniz okadar .

Http://www.ozakademi.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder