30 Kasım 2015 Pazartesi

Autocad Kursu

Autocad Kursu


Boyutlar çekme sürecinin önemli bir parçası olan ve bize proje inşa alakalı çizimin belirli nitelikleri belgelemek yardımcı olur. Pencere uzak binanın köşesinde ya da ne kadar uzun bir yol olduğunu ne kadar uzak onlar bize. Bunlar hassas farklı Autocad Kursu olabilir; Örneğin, bir boyut yakın metre ya da en yakın milimetreye kadar yuvarlak olabilir. Boyutları ve boyutları oluşturmak için birçok farklı şekillerde görünümünü denetlemek için birçok farklı ayarları vardır. Biz kutular gibi daireler ve yay gibi basit geometriyi boyut için yollar arayacaktır.

Varsayılan olarak biz Standart adında bir yazı stili var ve çoğu sistemde bu yazı tipini Arial olacaktır. Bazen, ama, biz başlık blok veya yol etiketin bir parçası olarak kullanabilir, ya da bir parçası olarak boyut (biz bu sonradan bir göz gerekir) yeni bir metin stili oluşturmak isteyeceksiniz. Yeni bir metin stili yaratmak için, sadece komut satırında STYLE yazın ve Metin Stili iletişim kutusu belirecektir. Iletişim sağ tarafında Yeni Seçme biz Autocad bir ad "TimesNewRoman" vereceğim, yeni bir yazı stili, yaratacaktır. Biz şimdi yazı tipi adını, yazı tipi stili ve bu tarz bir metin nesnesi oluşturulur her zaman kullanılacak diğer seçenekleri seçebilirsiniz.

Şeyler eğlenceli olmaya başlar burada. Zaman çoğunluğu çizim ya da haritalar, planlar, ya da sayfaları için nesneleri oluşturma harcanacak. Sen iç tasarım, ürün tasarımı, haritalama, mekanik tasarım, ya da uygulamalar diğer yüzlerce herhangi AutoCAD kullanarak sona erebilir - ama ne olursa olsun sizin için kullanmak ne zaman faydalı olacaktır belirli komutlar ve temel işlevi vardır.

Bu sınıf, tipik süreçlerini ve iş akışlarını kapsayan Fusion 360 3D CAD tasarım uygulaması için bir giriş olarak hizmet vermektedir. Kullanıcı arayüzü, kurs ve işlevsellik net bir anlayış kazanır.

Çizimler oldukça hızlı bir şekilde karmaşık hale gelebilir, bu nedenle bu ve belirgin hale gelecektir birçok nedenlerden dolayı, tabakaların bir sistem şeyleri düzenlemenize yardımcı olması için yaratıldı. Bu katmanlar birbirine yığılmış kağıt katmanları gibi değil; Onlar ortak bazı şeyler var nesne grupları olarak daha iyi düşünce sensin. Mimarlık, örneğin, onlara da kapı hepsi var bir "Kapılar" katmanı, olmasını isteyebilirsiniz. Iç tasarım, size grubu ve stil nesneler ve onların görünürlüğünü kontrol edebilirsiniz hangi, sadece metin için bir katman olmasını isteyebilirsiniz.

Onlar birkaç satırlık metin izin dışında Mleaders düzenli liderleri gibidir. Birini yapmak için, sadece komut satırında MLEADER girin ve lider işaret etmek istiyorum noktasını seçin. Sonra bulunduğu için lider metni istediğiniz yeri belirtmek için bir nokta seçin. Acil girmek üzerine metnin birkaç satır girebilirsiniz, böylece, MTEXT arayüzüne benzer bir arayüz verilecektir. Bir deneyin, ve çizimleri bazı liderleri ekleyin. Sen kontrol etmek veya MLEADERSTYLE komutunu kullanarak mleader tarzını ayarlamak mümkün olacak.

> Pencere komutunu - çizim belirli bir kısmını yakınlaştırmak için Yakınlaştırma kullanın. "Z" yazın -> "w". Sonra, yakınlaştırmak istediğiniz bir dikdörtgenin bir köşesinde tıklayın. Tekrar tıklayın dek İmleç şimdi ilgi bölgenin karşı tarafı tanımlayan bir dikdörtgen vurgular.

Ayna komutu, önceki iki gibi, yeni geometri oluşturur, ancak bu sefer seçim ayna görüntüsü var. Biz komut satırında komut MIRROR başladıktan sonra belirlenen seçim için istenir. Sonra ekranlarında iki nokta ile tanımlanır ayna hattı, istedi, ve geometri oluşturulacak nasıl görselleştirmek için bu iki nokta arasında hayali bir çizgi çizin vardır. Son olarak, biz kaynak geometrisini silmek isteyip istemediğinizi sorulur.