23 Kasım 2015 Pazartesi

Solidworks kurslarında eğitim

Solidworks kurslarına giderek kendinize geleceğinize yatıromda bulunabilirsiniz.kurslar asıl itibari ile size öğretmez size solidworks mantığını gösterip temelini öğretir ve bundan sonrası hep sizin çabanızla olur . Kendini geliştireö öğrenci solidworks kursunda öğrendiğinin on katını kendi kendine öğrenir ve üretmeye başlar .

Solidworks kursu çıktıktan sonra bir işe girmeden  önce 2-3 ay boyjnca o sektördeki solidworks kıllanarak hapılanların daha iyilerini yapmaya çalışın ve günlük mesainiz olsun takıldığınız yerlerde kurs hocanıza sorun ve kısa yolda sonuca varın böylelikle işe girerken kendinize olan güvenciniz tam olur .

Bir sektörde solidworks kullanarak para kazanmak istiyorsanız bu programı ya çpk iyi kullanacaksınız yada hiç kullanmayacaksınoz , onu yapamam bunu yapamam  demeyeceksiniz herşeyi yapacaksını Ve her defasında daha iyi yapacaksınız bu işte ilerlemek ve kariyer yapmak istiyorsanız solidworks hayatının sırrı bu arkadaşlar ,bilen biri bulduğunuzda tüm bilgisini sömürün , istekli olun ve hiçbir zaman bıkmadan usanmadan it gibi çLışın başarılı olacaksınız .

Http://www.ozakademi.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder