30 Kasım 2015 Pazartesi

Solidworks Kursu

Solidworks kursu

Pencere = true; Kariyer Olanakları Mezunlar mekanik alanlarında ürün tasarımcıları olarak iş bulmak olabilir. Kariyer fırsatları özellikle güçlü bir pratik tasarım arka plan ile bu yazılımın bilgi birleştirmek bireyler için, mükemmel olmak için Solidworks Kursu. İlgili meslek, iş piyasası bilgileri ve kariyer fırsatları hakkında daha fazla bilgi için, Kanada web sitesinin Hükümeti ziyaret ediniz. Ulusal Meslek Sınıflandırması (NOC) - Kanada Ulusal Mesleki Sınıflandırma Hükümeti (NOC) işgücü piyasasında Kanadalılar tarafından gerçekleştirilen çalışmaları tanımlamak için standart bir dil sağlar. Bu verileri toplamak ve tanımlamak ve işin doğasını anlamak için tutarlı bir yol istatistikçiler, işgücü piyasası analistleri, kariyer danışmanları, işverenler ve iş arayanlar bireysel verir.

Bu derste, biz delik için yuvarlak kesme ekleme konusunda konuşacağız. Bunu yapmak için, biz ekstrüde kesim komutunu kullanarak olacak. Bu da başka bir kroki tabanlı özellik olacak, bu yüzden gerçek 3 boyutlu özelliğini oluşturmadan önce ilk bir kroki oluşturmanız gerekir. Şimdi, biz varsayılan referans düzlemleri üzerinde veya modele göre bir solidworks tıklayarak yeni bir kroki oluşturmak nasıl gösterilir ettik ve bu noktaya kadar, biz her zaman bir taslak başladı ve daha sonra özelliğini başlattı ettik. Biz devam edin ve "özelliği araç çubuğundan" den haddelenmiş kesik komutuna tıklayarak Ancak, SolidWorks henüz oluşturulmuş değil varolan kroki, bir uçak ya da düzlemsel yüzünde yeni bir kroki başlamak veya kullanım ya bizi ister. Yani, bu kroki başlamak için, sadece bir uçak veya düzlemsel yüz almak gerekir. Burada modeli bu düzlemde biraz ve kroki döndürmek gerekir. Yine, biz şimdi "düzenleme kroki 3" olduğunu fark edip kroki simgeler görünür-hepimiz düzenleme kroki modunda konum göstergeleri.

Bu ders için ideal bir mekanik arka plan ile profesyonellerin, mühendis ve diğerleri hazırlanması, ürün ve endüstriyel tasarımcılar için tasarlanmıştır. Ayrıca modelleme ve buluşta ve 3D yeteneği yükseltmek isteyen bir CAD kökenli olanlar için bir ilgi ile insanlar için uygundur.

Bu derste, biz üzerinden gitmek istiyorum bir çift daha yaygın görünüm türleri vardır. Bunlardan biri "ayrıntı görünümü" dir. Komut araç çubuğunun "görünümü düzeni" sekmesine ayrıntı görünümünde simgesini bulabilirsiniz. Eğer göstermek istediğiniz modelin belirli bir alanda daha net bir resim vermek için bir üst ölçekli görüntü üreten başka bir görünüme, ayrıntılı bir kısmını göstermek istiyorum ne zaman Detay görünümleri kullanılır.

Lynda.com gelen e-postalar ile haber, ipuçları ve son dersler takip edin. Kaydolun ve lynda.com ve online eğitim kütüphanede ilgili e-postalar almak: yeni ders bültenleri bülten genel iletişim özel uyarılar Burada bilgilerinizi ele nasıl hakkında daha fazla bilgi ile gizlilik politikası. Lightbox tıklandığında submit

Bu video eğitim serisi mutlak yeni başlayanlar için olduğunu. Kelimenin tam anlamıyla bu yolculuğa başlamadan önce SolidWorks ne olduğunu bilmek gerekmez. Bu rehber olduğunu ve nasıl size herhangi tekniklerini öğreterek önce bilgisayarınızdaki çalıştırmak ne açıklayacaktır. Böyle sac metal ve plastik gibi parçaların belirli tür fırsatlar çünkü Ancak, içerik üzerinde 12 saat sonunda orta düzeyde getirecektir. Aynı zamanda, meclisleri bina çizim, düzenleme, ve daha fazlası gibi standartları kapsamaktadır. Peki, ne kadar gitmek istiyorsun?

Egzersiz dosyalara erişim almak için yükseltin. Egzersiz dosyaları nasıl kullanılır. Izlemek dinleme ve yaparak öğrenin, Egzersiz dosyaları yazar ders kullandığı aynı dosyalardır, bu yüzden onları indirmek ve Premium üyelikleri kütüphanedeki tüm egzersiz dosyalara erişimi bulunmaktadır boyunca takip edebilirsiniz.