2 Aralık 2015 Çarşamba

Gerber Kursu

Gerber kitabı

Eğer işinizde yaşıyorsanız ne olursa olsun hayal kırıklığı, biz on iş binlerce çalışır ve doğru soruları sormak ne sahipleri-öğrenme ile çalışan, üç Gerber Kursu en iyi çözümleri buldum. Biz, tutarlılık ve öngörülebilirlik oluşturmak mali ölçümleri iyileştirmek ve iş anlam bulmak için nasıl size göstereceğim.

Biz küçük işletmeler işe yaramazsa ve bu konuda ne yapacağını neden kitap yazdı. Michael Gerber tarafından Revisited E-Myth tüm zamanların en çok satan beş iş kitaplarından biridir, 27 dile çevrilmiş ve sayısız MBA programlarında okuma gereklidir. Kitapta kanıtlanmış ilkeler küçük işletme koçluk programı müşterilerimizle işten çizildi. Kitap ne yapacağını gösterir ve EMyth Koçluk Programı nasıl yapılacağı anlatılıyor. Görüldüğü gibi:

Dünyada EMyth sertifikalı antrenörler bir EMyth Antrenör Bizim ağı ile Ortak yaşam ve gerçekten ne sen değer sunmak için tasarlanmış İşinizle ilgili düşünme EMyth Perspektif-şekilde eğitilmiştir. Dikkatle, senin koçu ile güvenilir bir müttefik olmak gerekir, ve kim fikirlerinizi ve sizin sıkıntılarınızı ciddiye hem alacak birisi seni maç olacak. Ve onlar kendiniz ve işiniz için en iyi kararları için size meydan olacak. Daha Gerber bilgi edin

Michael E. Gerber sitesinde, küçük işletme ve girişimcilik konusunda dünyanın önde gelen yetkilisinden bilgi edinme yoluyla öğrenme eğrisi hızlandırabilir bir yere hoş geldiniz. Girişimcilik bir vızıltı kelime, ama dünya çapında 70.000 'i aşkın organizasyonlarda etkili kanıtlanmış pragmatik eylemlerin bir dizi değil, sadece bir yerdir.

Gerber, onun felsefesi Android Studio bilgi yapısında yattığını açıkladı. Basılı bilgiler girmez yayınlandığı olarak eski Gerber Kursu gelebilir. Genellikle, en güncel bilgiler stackoverflow.com ve developer.android.com gibi sitelerde çevrimiçi bulunur. Ancak, bu siteler parça parça öğrenme yapabilirsiniz yüzey yükselir olarak mevcut bilgiler. Basılı materyal avantajı bu bilgiyi organize olmasıdır.

"Gerçek bir iş fırsatı bir girişimci onu ya da kendini büyümeye icat olduğu açıktır. Değil çalışmak, ama üzerinde çalışmak için "- Michael E. Gerber etiketler:. İş, 15 beğenilme gibi girişimcilik

Erin Fuller 12 Kasım tarafından 2015 An, Teo yazılım mimarı başarılı. Adam Gerber öncelikle kurumsal Java ve Android geliştirme yazılım mühendisliği üzerinde duruluyor. Nasıl kendi uygulamaları oluşturmak için öğrencilere öğretmek hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kaynaklarını kullanır Etkili Android Uygulamaları Hızla ve Build: Son zamanlarda, o bir programlama nasıl yapılır, kitap Android Studio bilgi-yazarlarından. 2011 yılından bu yana Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans Programı içinde bir öğretim görevlisi Gerber Kursu Gerber, Java programlama, gelişmiş Java programlama ve Android geliştirme öğretir. O UChicago Mobile App Challenge bir yargıç ve konuşmacı olmuştur ve mobil uygulamalar geliştirmek ve TV kanallarını akarsu uzmanlaşmış Mythic Mobile, Gerber Kursu  olmuştur. Onun son kitabı, Android Studio, konu kullanıcıları Android uygulamaları oluşturmanızı sağlar entegre geliştirme ortamı. Android işletim sistemi güçler daha dünya çapında telefonları, tablet, TV konsolları ve diğer cihazlar milyar daha. Gerber herhangi bir yazılım geliştirici en önemli aracı güçlülük olduğuna inanmaktadır. "Yazılım mühendisliği çok hızlı bir şekilde gelişmektedir" dedi. "Bu nedenle, iyi bir yazılım mühendisi alanındaki son gelişmeler ile güncel kalmak gerekir ve o da dahil olmak üzere çeşitli medya karşısında nirengi bir becerikli araştırmacı usta olmalıdır baskı.

Gerber Kursu

,Çevrimiçi ve video. "Gerber, onun felsefesi Android Studio bilgi yapısında yattığını açıkladı. Basılı bilgiler girmez yayınlandığı olarak eski haline gelebilir. Genellikle, en güncel bilgiler stackoverflow.com ve developer.android.com gibi sitelerde çevrimiçi bulunur. Ancak, bu siteler parça parça Gerber Kursu yapabilirsiniz yüzey yükselir olarak mevcut bilgiler. Basılı materyal avantajı bu bilgiyi organize olmasıdır. "Bir kitabın uzun biçim ders formatında de eşler fikirlerin mantıksal ilerlemesini, iletişim için idealdir," diye açıkladı. Android Studio birçok kolej ve üniversitelerde ders kitabı olarak kullanılmaktadır öğrenin. Bu en güncel bilgileri alır ve öğrenme için ideal bir kaynaşmış anlatı içinde sunmayı Gerber Kursu . Örneğin, test, bir app-bir programı kurma üstlenmeden kod yaratma her aşamasında öğrencilere alır. Ayrıca, kitabın ne kadar güncel kalmak ve malzeme anlayışlarını ilerletmek için çevrimiçi kaynaklarını kullanmak için öğrencilere gösterir. Android Studio numaralı sürümü üzerine Amazon çeşitli kategorilerde yeni sürümleri arasında en çok satan kitap oldu öğrenin. Ders Kitabı başarısı gibi erken 2016 Etiketler Adam Gerber, Bilgisayar programlama, yazılım geliştirme gibi serbest bırakılması için planlanan ikinci baskısı ile, seri sürümleri üzerinde çalışmak için Gerber ve onun co-yazar, Clifton Craig, sormak onun yayıncı açmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder