2 Aralık 2015 Çarşamba

Solidworks Kursu

Solidworks Kursu 


Biz tek bir kolay kullanımlı, çok serin Flipbook içine ipuçları, hileler, video ve öğrenme kaynakları yararlı birlikte oldum DraftSight İpuçları eBook Ses I ile bir ana gibi Taslak.

"Başlangıç ​​Kılavuzu SolidWorks" kitap seti bir hands-on yaklaşımı kullanarak öğretici izleyin ya da eğitmen kurşun eğitimi için ders kitabı olarak kolay bir SolidWorks'ü öğrenmek isteyen bir kullanıcı için tasarlanmıştır. Biz grafiksel aynı zamanda bunun nedenini her adımı gösteren ve yapılıyor açıklayan ve (daha da önemlisi) tarafından Solidworks Kursu  öğrenmek için bir çok görsel bir yaklaşım kullanın. Her kitap daha da kolay SolidWorks'ü öğrenmek için yapım, video 4 saat ile bir multimedya DVD içermektedir. Talep üzerine, multimedya öğretim materyalleri ölçüde işinizi kolaylaştırır, öğrencinin öğrenme deneyimini artıracaktır eğitmenler, mevcuttur. Bizim kitaplar Liseleri, Toplum Yüksek Okullar ve Üniversiteler her düzeyde hazırlanması, tasarım ve mühendislik dersleri için ders kitabı olarak eğitim kurumları tarafından hayata geçirilmiştir. Sürekli önceden öğrenilen materyalin gözden geçirirken komutlar, mantıklı ve giderek daha zorlu düzeyde sunulmaktadır. Kullanıcı temel kavramları hakim sonra Gelişmiş seçenekler anly tanıtıldı. Detay çizimleri, meclisleri, parazit tespiti, malzeme, bağlantı elemanları ve daha faturası dahil baştan sona bir dizi proje inşa ederken Seviye I okuyucu komutları öğrenir. Yeni komutlar daima kullanıcı temellerini ana ve sabit bir hızda ileriye taşımak yardımcı mantıksal sırayla tanıtıldı. Seviye II ikinci düzey ilk olarak yaklaşımını öğrenmek için aynı kolay Seviye I öğrendim bilgi üzerine inşa ve ardından Top Down tasarım, Sac, kaynak bağlantılarının, Solidworks , Multi-gövde tasarımı, Kalıp Araçları ve daha değişen gelişmiş konuları kapsar kitap. Her dersten sonra öğrencilerin öğrenilen materyalin pekiştirmek için egzersizler verilir.

SolidWorks 2015-2016 - 12 Ay Öğrenci Sürümü dünyada mevcuttur ve genellikle gemi aynı day.We gemi Toprak, 2. Gün ve Gece. Acil teslimat için 362 8970 ext lütfen bizi arayınız. 2 ya da, sen 1 848 9018 ext, yurt dışından arayacaklar için. Sepete 2.Add

Lise, kolej, üniversite ve kariyer devlet akredite okullarda 6 adet en az alarak öğrencilere Öğrenciler arayan derecesi akademik kimliği kabul edilebilir formu ile tek kullanıcılı eğitim lisans sipariş hak. Lütfen aşağıdaki: tarihli öğrenci kimlik KayÛtlar Resmi tarihli geçerli sınıf scheduleAND bir form indirilebilir burada otomatik olarak üzerine size e-posta ile gönderilecek Eğitim Durumu Belgenizi göndermek için ilgili Proof bilgiler gönderme imzalanmış ve "Cari Öğrenci Alım Uygulaması" tarihli sipariş makbuzu. Ayrıca bizim eğitim Siparişler SSS kontrol edebilirsiniz. Teknik SupportNovedge yazılımının eğitim sürümleri için teknik destek sağlamaz. Teknik desteğe ihtiyacınız varsa ek bilgi için üretici web sitesine bakınız.

SolidWorks forumlarında Mario hoşgeldiniz. , Serin görünüyor paylaşım için teşekkürler. Insanlar yüzünden BT kısıtlamalara bağlantıyı açmak mümkün olmayabilir gibi forumdaki kendisi dosya yükleyebilir eğer herhangi bir şans. Eğer orijinal mesaja dosya eklemek istiyorsanız, (sağ tarafta Eylemler altında) Düzen tartışma üzerine tıklayın ve sonra da ileride başvurmak için bu mesajı faydalı bulabileceğiniz dosyaları yüklemek için bu seçeneği görürsünüz direkte aşağı kaydırın.

http://www.ozakademi.com