2 Aralık 2015 Çarşamba

Modelist Kursu

Modelist Kursu 


Bizim tüm özelliklerine erişmek için şimdi Model Gemi Siciline Dünya hoşgeldiniz. Kayıt yaptırdıktan sonra ve profilinizi ve çok daha fazlası, kendi özel messenger sonrası durum güncellemelerini almak, dostlarımıza üyelerine itibar Modelist Kursu , mevcut iş parçacığı konular, yazılan cevap oluşturmak yönetmek mümkün olacak, giriş. Zaten bir hesabınız varsa, buradan giriş - aksi takdirde bugün ücretsiz bir hesap oluşturun!

İki sonraki sorunları gidermek için, Yükleyici elemanları kullanılması tavsiye edilir. Bunlar gerektiğinde ek elemanlar örneğini oluşturmak için de kullanılabilir. Örneğin, genişleyen temsilci gerektiğinde dek detaylı görüş örnekleme erteleme Loader kullanabilirsiniz. Aynı sebepten dolayı, her bir temsilci minimuma JavaScript miktarını tutmak için iyidir. Onları her delege dışında ikamet JavaScript parçalı karmaşık diyelim daha iyidir. Bu JavaScript'e temsilci oluşturulduğunda her zaman derleme harcanan süreyi azaltır.

QML, model ve görünümü temsilci ile birleştirilir. Aşağıdaki gibi sorumluluk ayrılır. Model verileri sağlar. Her bir veri öğesi için, çoklu değerler olabilir. Yukarıdaki örnekte, her telefon kaydında bir isim, bir resim ve bir numarası vardır. Veriler, her bir temsilci et kullanılarak görüntülendi edildiği bir görünümü, düzenlenmiştir. Bakış görevi her temsilci kullanıcıya her model öğesi değerlerini gösterirken, delege düzenlemektir.

Modelistlik 


Odak '90 yüzde Willow'un; 14 yaşındaki bir kız 46 yaşındaki itiraf 'bütün dikkatini alır. 'Dünya haftada üç kez biter gibi, bilirsin. O benim evimde 14 yaşındaki bir kız Bağımsızlık Günü gibi her hafta var. '

Pathview üzerinde görüntü veya diğer karmaşık unsurları dönüştürürken, kullanımı yaygın bir performans optimizasyonu hile ekli özelliği Modelist.view.moving Görüntü elemanının düzgün özelliğini bağlamaktır. Bu hareket ederken görüntüler daha az güzel demektir, ama sorunsuz dururken dönüştürdü. Kullanıcı, bu yine de görmek mümkün olmayacak gibi görünüm, hareket halindeyken düz ölçekleme üzerinde hiçbir nokta harcama işlem gücü yoktur.

Bir model bir bakış algılanan performans, yeni delege hazırlamak için gerekli zamana çok bağlıdır. Örneğin, bir ListView aşağı doğru kaydırma yaparken, delegeler sadece alt görünümü dışında ilave edilir ve bunlar bakış üstünden görme terk gibi kaldırılır. Klip özelliği false olarak ayarlanırsa bu ortaya çıkıyor. Delegeler başlatmak için çok fazla zaman alıyorsa görünümü çok hızlı bir şekilde kaydırılan olarak, en kısa sürede kullanıcı için belirgin hale gelecektir.

Pathview kullanırken, bir temsilci ve bir yol tanımlamak zorunda. Buna ek olarak, pathview kendisinin özellikleri bir aralık içerisinde özelleştirilebilir. Aynı anda görünen öğelerin sayısını kontrol eden en yaygın olan pathItemCount, ve yol boyunca geçerli öğe gösterilecek olan kontrol vurgulamak aralığı kontrolü özellikleri preferredHighlightBegin, preferredHighlightEnd ve highlightRangeMode.

Görünümlerinde kullanılan delegeler modele verilerine bağlı özelliklere sahip statik öğeler olabilir ya da onlar odak ya da değilse bağlı devletlerle, dinamik olabilir. Görüş onAdd ve onRemove sinyalleri kullanarak, onlar bile görünür ve görünmez olarak hareketli olabilir.

Numaralandırılmış öğe listeleri gibi güzel olarak, daha karmaşık bir veri kümesini görüntülemek için bazen ilginç. JavaScript dizi tamsayı modeli değerini değiştirerek, bunu elde edebilirsiniz. Dizinin içeriği, herhangi bir tipte de diziler, tam sayılar ya da nesneler olabilir. Aşağıdaki örnekte, dizeleri listesi kullanılır. Biz hala erişmek ve dizin değişkeni kullanın, ama biz de dizideki her eleman için veri içeren modelData erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder